Toimitusehdot

1. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti papucreates.com verkkosivuilta ostoskorin kautta. Tilauksen voi halutetessaan tehdä myös sähköpostilla. Asiakas saa tilauksesta vahvistuksen sähköpostitse ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

2. Tuotehinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Alkupeäisteokset sisältävät 10% ja muut tuotteet 24% arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

3. Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 4 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli toimitusajassa on jotain ongelmia, olemme heti yhteydessä asiakkaaseen.

 

6. Toimitustavat ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti postitse. Toimituskulu Suomeen sisältyy tuotteiden hintoihin. Toimituksen hinta muihin maihin ilmoitetaan erikseen.

 

7. Maksutavat

Tuotteet voi maksaa luottokortilla tai laskulla, jonka lähetämme heti tilauksen saatuamme sähköpostilla. Laskulla tilatut tuotteet postitetaan, kun suoritus näkyy tilillä. Luottokortilla tilatut tuotteet toimitetaan arkipäivänä 1-4 täyden arkipäivän sisällä.

 

8. Palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa itse palautuspostikulun. Mikäli haluat tehdä palautuksen, niin otatahan yhteyttä [email protected] tai +358401492263

 

Mikäli olet saanut väärän tuotteen tai tuote on vioittunut, olethan heti yhteydessä meihin, niin sovimme palutuksesta/vaihdosta.

 

Kaikki palautukset on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa.

FacebookpinterestinstagramFacebookpinterestinstagram